Ar putea fi ştirea secolului

Elon Musk , proprietar si fondator : Tesla Motors si Space X anunta recent ca: “In cateva saptamani va fi prezentata o inventie revolutionara ce va duce la independizarea energética a populatiei”.  ” Chiar daca nu au fost prezentate date tehnice , se pare ca ar fi vorba despre o baterie de hidrogen ce odata incarcata poate oferi necesarul de energie eléctrica pentru toate utilitatile unei locuinte ( iluminat , televizor , frigider, masina de spalat …etc ) , pentru o saptamana intreaga .

Aceste baterii pot fi reincarcate direct de catre populatie prin montarea a doua placi solare sau a unui sistem eolian

De asemenea, Elon Musk a propus construirea de puncte de reincarcare pentru aceste baterii in folosul populatiei , la un cost 0 ! Adica GRATIS !!!

Daca acest inventator nu va dispare ” misterios, nu va fi inchis in vreun ospiciu sau nu se va” sinucide ” (!) , in cel mult sase luni va incepe productia in serie si comercializarea acestor baterii .

Elon Musk declara si faptul ca : ” In SUA , acest proces de independizare energetica a populatiei, cred ca se va face mult mai rapid decat in tarile europene , unde companiile elecrice si guvernele detin un control total asupra producerii si distribuirii energiei electrice”

Bateriile cu hidrogen sunt deja folosite de Toyota Mirai si Tesla Roadster, autoturisme electrice ce au reusit sa parcurga 650 de km fara a necesita o reincarcare.
In urma cu cateva luni , Mark Zuckerberg ,proprietar  al retelei de socializare  Facebook si a Internet.org s-a aratat a fi preocupat de un alt proiect propus de Musk :Internet gratis in orice loc de pe planeta , prin folosirea unui sistem de micro-sateliti .

Sa se indeplineasca oare visul lui TESLA ?

Sursa: www.amosnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *